YLEISTÄ HOIDOISTA


Miten sinun luontosi virtaa?
Milloin olet viimeksi tuntenut olevasi kuin soliseva puro tai keveästi virtaava joki? Haluatko elää sielustasi ja sydämestäsi käsin, täydesti, sisimpäsi johdatusta kuunnellen?

Karhunsydämen käsien ja rummun alla voit löytää luontosi vapaan virtauksen.

Tutustu hoitokuvauksiin, kysy lisää ja varaa aikasi luontosi herättämiseen:
zaida@karhunsydan.fi
Kerro viestissä, mihin kaipaat apua sekä kehosi, mielesi, sielusi, sydämesi tilanteesta ja mahdollisista traumoista tai haasteista taustalla.


Hoitoni ovat holistisia, kohtaan Sinut aina kokonaisena. Hoidoissa on mahdollista purkaa kehollisesti traumoja ja tunnelukkoja, sillä syvyydellä tai laajuudella, siihen tahtiin, mihin keho ja mieli on sillä hetkellä valmis. Huomioithan kuitenkin, etten ole terapeutti eivätkä hoitoni korvaa lääketieteellisiä hoitoja, mutta voivat toimia niitä täydentävinä. Akuutit traumatilanteet on hyvä hoitaa ensin lääkärin, traumaterapeutin tai psykiatrin kanssa.

Mikäli olet raskaana, sinulla on elimellisiä sairauksia, vierasesineitä kehossa, psykoosialttiutta tai muuta erityistä mainittavaa, kerrothan siitäkin ottaessasi yhteyttä. Tarvittaessa ohjaan sinut toiselle ammattilaiselle, mikäli koen, etten itse ole paras henkilö auttamaan sinua juuri nyt.
Hoidoissani voin käyttää myös eteerisiä öljyjä hoitotilaa avaamaan (diffuuserissa) tai salviaa/palo santoa. Näitä en kuitenkaan käytä ilman hoidettavan suostumusta.
Iholle käytän tuoksutonta manteliöljyä.


Hoidan pääasiassa Tampereella, Pesä Läsnäolon yhteisöllä
(Näsilinnankatu 28 E 5, 3krs.)
arkisin sovittuna aikana.


***********
Asiakkaan kertomaa:

”Zaidan hoitava läsnäolo ja huolellinen työote on harvinaisuus. On arvokasta, että hänenkaltaisensa hoitaja on meillä täällä Tampereella saatavilla.”
-Laura

”Zaida on hoitajana rauhallinen, asiakasta kuunteleva, turvallinen ja luotettava. Hänen tyyni olemus tasoittaa jo tavatessa tunnetiloja.”
-Pauli