VYÖHYKETERAPIA

****************

Lempeä VYÖHYKETERAPEUTTINEN hoito
1h 45€/65€/85€ (jalkapohjat)
1,5h 65€/85€/105€ (jalkapohjat, kädet, korvat)

Vyöhyketerapia on juuriltaan useita tuhansia vuosia vanha kokonaisvaltainen hoitomuoto, jollaista on käytetty eri kansojen parissa ympäri maailmaa. Se perustuu kokemukseen siitä, että ihmisen keho heijastuu pienoiskoossa eri alueille kehoa. Erityisesti jalkapohjista, jalkateristä ja korvista löytyvät herkimmät koko kehon osien ja elimistön heijastevyöhykkeet.

Vyöhyketerapiassa hoidetaan hieroen ja painellen näitä jalkapohjista, korvista ja käsistä löytyviä koko kehon heijastealueita. Heijasteita stimuloimalla vastaavan alueen elimen toiminta aktivoituu ja vahvistuu lievittäen näin mahdollisia oireita. Esimerkiksi lantion alueen heijasteita hoitamalla voidaan lantion jäykkyyksiä tai jumeja saada avattua tai suoliston heijasteita hieromalla voidaan aktivoida fyysistä suolistoa ja näin helpottaa ruoansulatukseen liittyviä ongelmia. Vyöhyketerapia tukee ja vahvistaa kehon toimintoja ja auttaa tätä kautta kehoa parantamaan itse itsensä.

Karhunsydämen vyöhyketerapeuttinen hoito on lempeä, kehoasi kuunteleva ja syvästi rentouttava.

Hoito sisältää jalkakylvyn ja alkukartoituksen. Tämän jälkeen hoidettava käy selinmakuulle hoitopatjalle/-pöydälle viltin alle. Tunnin hoidossa käsittelen jalkapohjat ja jalkaterät, puolentoista tunnin hoidossa myös kädet sekä jalkakylvyn yhteydessä korvat (asiakkaan niin halutessa) ja niskan akupisteitä.