VOIMASI, VÄKESI -rumpu- ja äänihoito

*********
VOIMASI, VÄKESI – Rumpu – ja äänihoito 1,5h / 85€

Rummun matala taajuus ja vahva syke avaa väylän arkitietoisuudesta kehon viisauteen, maayhteyteen ja syvään rentouteen. Rummun luomassa tilassa saatat muistaa kuka todella olet, tuntea yhteyden sisäiseen oppaaseesi, sydämeen, juureen ja elämänvoimaasi. Rummun syvä värähtely maadoittaa, rauhoittaa hermostoa, avaa ja puhdistaa energiatukoksia, parantaa unenlaatua, tasapainottaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa elämänvoiman virtausta. Rumpua ovat käyttäneet ja käyttävät edelleen monet alkuperäiskansat hoitamaan ja vahvistamaan kehoa ja mieltä.

Rummun värähtely resonoi vedessä, liikuttaa vettä. Ääniaallot liikuttavat sitä mikä on luonnonmukaisesti pehmeää värähdelläkseen. Ihminen on osa luontoa, ja meissä on valtava määrä nestettä ja vesi on meillekin välttämätöntä pysyäksemme hengissä. Rummun värähtely liikuttaa meissäkin vettä ja kudosnesteitä. Yhtä lailla kuin kosketushoito, myös rumpuhoito de-armoroi, avaa faskioita, lihasjumeja, energiatukoksia, purkaa panssareita, vaikkei kosketusta sisälläkään. Rummun energia kuitenkin on niin vahva, että hoito voi tuntua kosketukselta.

Rumpuhoidossa asiakas makaa patjalla tai hoitopöydällä, hoito ei sisällä kosketusta. Rummutan myös kehon päällä eri kohdissa. Alku- ja loppukeskustelut sisältyvät hoitoon, ja niihin voi kuulua myös kehotietoisuus- tai hengitysharjoitteita, joiden tarkoitus on avata sinua vastaanottamaan hoito syvemmin.