VIRTAUS- & ÄÄNEN VIRTAUS -de-armouring -hoidot

****************

VIRTAUS – de-armouring -hoito 2h / 140€

*Tutustumiskerta de-armouring -hoitoon 1h / 70€
(uusille asiakkaille, ei sisällä genitaalialueen hoitoa)

De-armouring – sanan mukaisesti panssarin purku – on kehoterapeuttinen, tantrinen hoitomuoto, jonka juuret ovat tuhansia vuosia vanhat. Monien alkuperäiskansojen parissa on hoidettu kehoa, mieltä ja sielua nykyisen de-armouring -hoidonkin kaltaisesti, kokonaisvaltaisesti, hitaasti ja kehon viestejä herkästi kuunnellen.

De-armouringissa kehon eri alueita hoidetaan hitain, kuuntelevin, syvälle kudokseen menevin, hierovin ottein ja painalluksin avaten koko kehon läpäiseviä faskialinjoja eli sidekudoksia luidemme, lihastemme ja solujemme ympärillä. Terveessä faskiassa nesteet virtaavat vapaasti ja sitä myöten viestit kulkevat hyvin kehomme eri osista aivoihin. Voimakkaat tunnekokemukset ja stressi voivat aiheuttaa tukoksia faskioissa, jolloin virtaus vaikeutuu.

Kehoomme pakkautuu monesti sellaisiakin elämänkokemuksia ja tunteita, mitä emme ole voineet kohdata ja käsitellä tapahtuneen hetkellä. Syviä, intiimejä panssareita voi löytyä kaikkialta kehosta. De-armouring -hoidossa voidaan hoitaa ulkoisesti niin jalkoja, käsiä, selkää, päätä sekä vatsan ja lantion aluetta (jossa elinvoimamme juuret ovat), kuin sisäisesti mm. suuta tai genitaaleja.

Esimerkkejä mahdollisista hoitokokonaisuuksista:
Yläkehon hoito: Niska-hartia -alue, kädet, rintakehä, vatsa
Selkäpuolen hoito: jalat, pakarat, selkä + kevyt vatsan alueen hieronta
Pään ja vatsan hoito (ks. Äänen virtaus): pää, kasvot, suu sisäpuolelta, niska-hartia-alue sekä vatsa ja pallea
Lantiointensiivi: pakarat, alaselkä, vatsa ja ilio-psoas, reidet ja genitaalit
Sydänkeskuksen ja juuren yhdistäminen: rintakehä, rinnat, sydämen alue, vatsa, genitaalit

De-armouringin lähtökohta on lempeä läsnäolo, hyväksyntä ja turvallinen tila sille, mitä hoito herättää hoidettavassa, ja siinä mennään muita vastaavia faskiahoitomuotoja syvemmin tunnekehon panssarien purkuun, sulattamaan sitä, mikä voi olla syvälle jumiutunutta emotionaalisella, henkisellä, psyykkisellä ja seksuaalisella tasolla.

Kuitenkin olennaista on edetä pinnallisemmista kohdista intiimimpiin hitaasti asiakasta ja hänen kehoaan kuunnellen, ja hoito räätälöidään aina asiakkaan rajojen ja tarpeiden sekä hoitajan näkemyksen mukaan, mikä asiakkaalle olisi siinä hetkessä tarpeellista ja hyväksi.

Hoito tehdään yleensä alastomalle keholle, asiakkaan niin halutessa hoito voidaan tehdä myös ihonmyötäisen vaatteen tai sarongin läpi. Hoitoaika sisältää alku- ja loppukeskustelun.

****************


ÄÄNEN VIRTAUS – de-armouring -hoito 2h / 140€

Oletko koskaan tiedostanut kasvojesi jäykkyyttä esim. työpäivän tai sukujuhlan jälkeen? Jonkin sellaisen pitemmän tilanteen, jossa joudut ikään kuin pitämään jotain roolia yllä, jossa et koe täysin voivasi olla se kuka olet? Miltä kasvoissasi on tuntunut sen jälkeen? Entä kurkussasi? Onko hengitys kulkenut vapaana vai onko pallea tuntunut kireältä?

Tämä kokonaisuus on suunnattu heille, jotka kaipaavat virtaavampaa, autenttisempaa itseilmaisua, vapaampaa hengitystä, antautumista sekä sopii myös mainiosti laulajille ja puhetyöläisille.

Pään ja vatsan alueiden de-armouring auttaa antautumaan oman äänen virtaukselle, luonnollemme äänen kautta. Se vapauttaa ja rentouttaa paitsi äänen käytön esteenä olevia kehopanssareita ja lihasjännityksiä, myös niiden taustalla olevia emotionaalisia jumeja ja tukoksia.

Hoidossa käsitellään hierovin ottein ja painalluksin pään ja kasvojen aluetta (mm. otsa, posket, huulet, leuka) ulkopuolelta sekä suuta sisäpuolelta (mm. purentalihakset, ikenet, kitalaki, kieli). Lisäksi hoidetaan vatsan ja rintakehän aluetta (mm. vatsalihakset, pallea, iliopsoas). Hoidon alkuun hieron myös korvat, jotka sisältävät koko kehon heijastepisteet. Hoitoon voi sisältyä myös ääni- ja hengitysharjoitteita.

Tiesitkö myös että suun ja leuan alue on syvästi yhteydessä lantioomme, ei ainoastaan koko ruuansulatuskanavan kautta, vaan myös genitaaleihimme. Erityisesti naisille suun alueen de-armouring voi auttaa vapauttamaan jännitteitä vaginassa ja on hyvä vaihtoehto, mikäli genitaalialueen hoito tuntuu liian suurelta ajatukselta. Koko hoito ja erityisesti suun alueen hoito on lempeä ja jopa genitaalien hoitoa syvempi antautumisharjoitus.

Hoito tehdään pään osalta meikittömille kasvoille sekä paljaalle ylävartalolle.