SHAMANISTINEN kehohoito

****************
Shamanistinen kehohoito
(de-armouring + rumpu&ääni-hoito) 2h/140€

Shamanistisessa hoidossa yhdistyy lihaskalvolinjoja ja trigger-pisteitä hoitava ja siten kehopanssareita avaava de-armouring -hoito sekä rummun syvä, maadoittava ja eheyttävä värähtely.

Tässä intuitiivisessa ja syvässä hoidossa voidaan käsitellä mitä tahansa kehon alueita kuten de-armouring -hoidossakin (ks. VIRTAUS -de-armouring -hoito), mutta rajatummin. Kosketuksellista hoidon vaikutusta syvennetään rummulla. Rummutan myös hoidettavan kehon päällä kuunnellen intuitiotani, mikä kehon alue tai energiakeskus kaipaa eniten rummutusta ja avaamista. Käytän tässä hoidossa tarvittaessa myös muita oppimiani hoitomuotoja, kuten lempeää vyöhyketerapiaa ja akupisteiden painantaa, sekä chakrojen eli energiakeskusten hoitoa.

Kutsun rummullani hoitoa ennen tilaan omat sekä hoidettavan henkioppaat, esivanhemmat, voimaeläimet ja suojelijat auttamaan hoidossa. Hoidettava voi asettaa hoidolle oman intention (tarkoitus, suunta). Hoidon alkuun on mahdollista myös nostaa tarot-kortti Light Seer’s -, Crowley Thoth- tai Ukon Pakka -pakasta.

Hoidon sisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti ja kosketuksellinen hoito voidaan tehdä osin tai kokonaan alastomalle keholle tai kankaan läpi, riippuen mitä kehon alueita kosketushoidolla käsitellään.

Hoitoaika sisältää alku- ja loppukeskustelut.