KEHOTERAPIA

****************
KEHOTERAPIA
2-2,5h 100€/150 €/200€

Tässä intuitiivisessa ja syvässä, niin emotionaalista, henkistä, psyykkistä kuin seksuaalistakin olemuspuolta hoitavassa kehoterapiassa yhdistyvät kosketuksellinen hoito oppimieni eri hoitomuotojen kautta sekä rummun syventävä, maadoittava ja eheyttävä värähtely.

Pääpaino on tunnekehon tukosten avaamisessa lihaskalvolinjoja ja trigger-pisteitä hoitavien ja siten kehopanssareita avaavien tekniikoiden sekä chakrojen eli energiakeskusten käsittelyn kautta. Energiakeskuksia avaan sekä läsnäolevalla, paikallaan pysyvällä tai pyörittävällä kosketuksella että rummun avulla. Kuten de-armouring -hoidossa myös kehoterapiahoidossa voidaan hoitaa mitä tahansa kehon aluetta, mutta yleensä de-armouringia rajatummin. Hyödynnän myös lempeän vyöhyketerapian sekä akupainannan viisauksia. Kosketuksellisen hoidon vaikutusta syvennän rummulla (rummulla hoidosta ks. alla). Rummutan hoidettavan kehon päällä kuunnellen intuitiotani, mikä kehon alue tai energiakeskus kaipaa eniten avaamista. Hoitoon voi sisältyä myös toiminnallisia harjoituksia, kuten hengitys- tai mielikuvaharjoituksia.

Voit asettaa kehoterapiahoidolle oman intention (tarkoitus, suunta, pyrkimys) ennen hoidon alkua. Hoidossa voidaan keskittyä myös tietyn tunteen (esim. häpeä, syyllisyys, suru, viha, inho, rakkaus, ilo) kanssa työskentelyyn.

Hoidon sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti kuunnellen sinun tarpeitasi, kehoasi ja energiaasi sen suhteen, millainen kokonaisuus palvelee sinua juuri nyt. Kaikkien hoitojeni lähtökohtana on lempeä läsnäolo, hyväksyntä ja turvallinen tila sille, mitä hoito herättää hoidettavassa. Kosketuksellinen hoito voidaan tehdä osin tai kokonaan alastomalle keholle tai kankaan läpi, riippuen mitä kehon alueita kosketushoidolla käsitellään.

Hoitoaika sisältää alku- ja loppukeskustelut.RUMMUSTA JA RUMMULLA HOIDOSTA:

Kutsun rummullani hoitoa ennen tilaan omat sekä hoidettavan henkioppaat, esivanhemmat, voimaeläimet ja suojelijat auttamaan hoidossa.

Rummun matala taajuus ja vahva syke avaa väylän arkitietoisuudesta kehon viisauteen, maayhteyteen ja syvään rentouteen. Rummun luomassa tilassa saatat muistaa kuka todella olet, tuntea yhteyden sisäiseen oppaaseesi, sydämeen, juureen ja elämänvoimaasi. Rummun syvä värähtely maadoittaa, rauhoittaa hermostoa, avaa ja puhdistaa energiatukoksia, parantaa unenlaatua, tasapainottaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa elämänvoiman virtausta. Rumpua ovat käyttäneet ja käyttävät edelleen monet alkuperäiskansat hoitamaan ja vahvistamaan kehoa ja mieltä.

Rummun värähtely resonoi vedessä, liikuttaa vettä. Ääniaallot liikuttavat sitä mikä on luonnonmukaisesti pehmeää värähdelläkseen. Ihminen on osa luontoa, ja meissä on valtava määrä nestettä ja vesi on meillekin välttämätöntä pysyäksemme hengissä. Rummun värähtely liikuttaa meissäkin vettä ja kudosnesteitä. Yhtä lailla kuin kosketushoito, myös rumpuhoito de-armoroi, avaa faskioita, lihasjumeja, energiatukoksia, purkaa panssareita, vaikkei kosketusta sisälläkään. Rummun energia kuitenkin on niin vahva, että hoito voi tuntua kosketukselta.