HINNASTO

Millaisia tunteita sinulla liittyy rahaan? Entä mitä lahja sinulle merkitsee, mitä ajattelet lahjan saamisesta tai antamisesta?
Mitä allaolevat ajatukseni ja hinnoittelumallini sinussa herättävät?


Elämä itsessään on lahja ja olemme taloudellisesta tilanteestamme riippumatta samanarvoisia elämän itsensä käsissä. Haluan toiminnallani auttaa purkamaan talousjärjestelmämme luomaa eriarvoisuutta.

Nykyinen talousjärjestelmämme eriarvoistaa ihmisiä, vie fokusta pois siitä, mikä on todella tärkeää, elämän- ja luonnonmyötäistä, tukahduttaa aidon elämänvoiman kun kaikki on mitattavissa rahassa ja hyötyajattelun kautta. Rahaan liittyy paljon tunteita, eriarvoisuutta, turvattomuutta, selviytymistä. Se on osa perusturvaamme ja samalla osin myös ihmisarvon mittari. Raha mahdollistaa paljon, mutta luo myös esteitä sinnekin, missä niitä ei tarvitsisi olla. Pienillä askelilla, pienillä teoilla voidaan kuitenkin muuttaa rakenteita hiljalleen tukemaan kestävämpää, kaikkia elämänmuotoja ravitsevaa ja paremmin voivaa maailmaa.

Olen aina ollut itse vähävarainen, kasvanut niukkuuden ja tiukan rahatilanteen ilmapiirissä, pärjäämisen ja selviytymisen kanssa, vaikka silti monin tavoin hyvän lapsuuden kokenut. Koska itse tiedän,että kaikki ei ole vain itsestä kiinni, vaikka kuinka yrittäisi, ei esim. kehoterapeuttiseen hoitoon, jolle oikeasti olisi tarve, ole monella varaa.

Olen viime aikoina perehtynyt lahjatalouteen, joka ottaa huomioon ihmisten tarpeet eikä niinkään mieti itselle saatavia hyötyjä. Alkuperäis- ja luonnonkansojen parissa lahjatalous on ollut yleistä ja se kukoistaa parhaiten yhteisöissä. Lahjatalous myös perustuu ilolla antamiseen. Siihen, että jokainen antaa kykynsä mukaan ja/tai sen, minkä voi antaa ilolla.

Kuitenkin, voidakseni ylipäätään tehdä tätä työtä ja tarjota palvelujani nykyisen järjestelmän, kulujen ja menojen puitteissa, pelkkä lahjatalous ei vielä onnistu.
Kokeilenkin nyt hinnoittelumallia, joka mahdollistaa hoitoihin pääsyn vähän halvemmalla sekä hoitotyön sponsoroinnin perushinnan ohella.

Halvin hinta voisi yhtä hyvin olla suunnattu vain vähävaraisille, mutta haluan että jokainen voi maksaa kykynsä mukaan ja sen mukaan mikä tuntuu itselle hyvältä. Kenenkään ei siis tarvitse todistella tai selitellä maksukykyään tai oikeuttaan pienimpään maksuun.


******

Minimihinta on siis summa, jolla katan hoitotilan vuokran, verot ja muut kulut sekä saan hieman katettua oman elämiseni kuluja.
Perushinta mahdollistaa työntekoni pitempikestoisen jatkumisen.
Sponsorihinta kattaa paitsi hoidon itsellesi, myös tuen jonkun muun pääsemiselle hoitoon.

Hoitojen sisältö ei ole riippuvainen hinnasta, jonka maksat. Myös kaikki summat minimistä ylöspäin ovat tervetulleita, perus- ja sponsorihinnat voi ajatella vain esimerkeiksi.

Kaikki hinnat sisältävät alvin (24%)

HOITOMinimihintaPerushintaSponsorihinta
Kehoterapia 2-2,5h100€150€200€
De-armouring 2h100€140€180€
Tutustumiskerta/de-armouring 1h70€
ALKU-hoito 1,5h65€85€105€
Vyöhyketerapia 1h45€65€85€
Vyöhyketerapia 1,5h65€85€105€
*****
Hoitopaketit pitkiin hoitoihin (kun hoidot sovitusti n.2vkon-1kk:n välein)*********
Hoitopaketti kehoterapiaan 5×2-2,5h425€650€900€
Hoitopaketti de-armouringiin 5x2h425€600€800€

Mikäli minimihintakin tuntuu liian isolta, mutta tarjoamani kutsuu vahvasti, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä tilannettasi.