DE-ARMOURING -hoidot

****************

DE-ARMOURING -hoito
2h 100€/140€/180€

*Tutustumiskerta de-armouring -hoitoon 1h / 70€
(vain uusille asiakkailleni, ei sisällä genitaalialueen hoitoa)


Elämäsi aikana koet monia hetkiä, joissa et ehkä pysty, saa tai osaa antaa kehosi emotionaalisille tai fyysisille reaktioille hyväksyvää tilaa. Ehkä olet lapsuudesta saakka oppinut nielemään ja tukahduttamaan tiettyjä tunteita.
Kehosi kuitenkin muistaa nuo kokemukset, jotka voivat muodostua ns. panssariksi sidekudoksissa. Syviä, intiimejä panssareita voi löytyä kaikkialta kehosta.


De-armouring – sanan mukaisesti panssarin purku – on kehoterapeuttinen, tantrinen hoitomuoto, jonka juuret ovat tuhansia vuosia vanhat. Monien alkuperäiskansojen parissa on hoidettu kehoa, mieltä ja sielua nykyisen de-armouring -hoidonkin kaltaisesti, kokonaisvaltaisesti, hitaasti ja kehon viestejä herkästi kuunnellen.

De-armouringin lähtökohta on lempeä läsnäolo, hyväksyntä ja turvallinen tila sille, mitä hoito herättää hoidettavassa, ja siinä mennään muita vastaavia faskiahoitomuotoja syvemmin tunnekehon panssarien purkuun, sulattamaan sitä, mikä voi olla syvälle jumiutunutta emotionaalisella, henkisellä, psyykkisellä ja seksuaalisella tasolla.

Kehon eri alueita hoidetaan hitain, kuuntelevin, syvälle kudokseen menevin, hierovin ottein ja painalluksin avaten koko kehon läpäiseviä faskialinjoja eli sidekudoksia luidemme, lihastemme ja solujemme ympärillä. Terveessä faskiassa nesteet virtaavat vapaasti ja sitä myöten viestit kulkevat hyvin kehomme eri osista aivoihin. Voimakkaat tunnekokemukset ja stressi voivat aiheuttaa tukoksia faskioissa, jolloin virtaus vaikeutuu.

De-armouring -hoidossa voidaan hoitaa ulkoisesti niin jalkoja, käsiä, selkää, päätä sekä vatsan ja lantion aluetta (jossa elinvoimamme juuret ovat), kuin sisäisesti mm. suuta tai genitaaleja.


Esimerkkejä mahdollisista hoitokokonaisuuksista (2h):
YLÄKEHO: niska-hartia -alue, kädet, rintakehä, vatsa
SELKÄPUOLI: jalat, pakarat, selkä + kevyt vatsan alueen hieronta
PÄÄ, SUU ja VATSA: pää, kasvot, suu sisäpuolelta, niska-hartia-alue sekä vatsa ja pallea
(sopii erityisesti ilmaisun ja äänen vapauttamiseen sekä kommunikaatiovaikeuksien lievittämiseen)
LANTIOINTENSIIVI: pakarat, alaselkä, vatsa ja ilio-psoas, reidet ja genitaalit
SYDÄNKESKUKSEN JA JUUREN YHDISTÄMINEN: rintakehä, rinnat, sydämen alue, vatsa, genitaalit

Tutustumishoidossa (1h) keskitytään vain yhteen tai kahteen kehonosaan.
Uuden asiakkaan ensimmäisessä hoidossa en hoida vielä genitaalialuetta.


Oli hoitokokonaisuus millainen hyvänsä, olennaista on edetä hitaasti pinnallisemmista kohdista intiimimpiin asiakasta ja hänen kehoaan kuunnellen, ja hoito räätälöidään aina asiakkaan rajojen ja tarpeiden mukaan sekä hoitajan näkemyksen mukaisesti siitä, mikä asiakkaalle olisi juuri nyt hoidon hetkellä tarpeellista ja hyväksi. De-armouring -hoidossa kyselen intuitioni mukaisesti myös hoidon aikana tuntemuksia ja mahdollisten kipukohtien paitsi fyysisiä, myös emotionaalisia ja henkisiä taustoja.

Hoito tehdään yleensä alastomalle keholle tai kehonosille, asiakkaan niin halutessa hoito voidaan tehdä myös ihonmyötäisen vaatteen tai sarongin läpi. Hoitoaika sisältää aina alku- ja loppukeskustelun.