ALKU – hoito

****************
ALKU – hoito
1,5h 65€/85€/105€


Oletko sinä yleensä se, joka hoitaa, hoivaa, kannattelee muita?
Saatko itse hoivaa?
Saatko olla kannateltuna,
olla vain tarvitsematta tehdä mitään muiden hyväksi?

Miltä tuntuisi olla kuin lapsi äidin sylissä, siliteltävänä ja hoivattavana niin,
ettei sinun tarvitse vastata kosketukseen?
Palautua alkujuurille, hoivaavaan kannatteluun, elämän alkuhetkiin?


Alku on intuitiivinen, hoivaava hoito, joka palauttaa hoidettavan alkulähteilleen, hoivaavaan syliin. Hoito voi sisältää esim. maadoittavaa kosketusta tai silitystä saadessasi olla kuin kivi, reagoimatta mihinkään, sulaen kosketuksen alla tai olla sulamatta. Se voi sisältää sylissä pitoa, lempeitä hierovia otteita tai kevyttä de-armouringia, vaatteiden päältä tai osin paljaalle iholle. Alku voi myös olla liikkeellinen sarja lempeitä, hoivaavia, turvaa luovia, maadoittavia asentoja, joissa sinä saat vain olla tekemättä mitään kuin lapsi äidin kannattelussa. Tai hoito voi olla vain vieressä istumista, kädestä pitämistä, silmiin katsomisen ja lempeässä katsekontaktissa olemisen harjoittelua.

Alku -hoidon keskiössä on lempeä ja hyväksyvä läsnäolo sekä turvallinen ja salliva tila. Hoito herättelee sinua tunnistamaan ja sanoittamaan tarpeitasi kosketukselle, läheisyydelle, yhteydelle.


Tämä kosketusterapeuttinen hoito sopii erityisesti ensimmäiseksi hoidoksi ennen de-armouring – tai kehoterapiahoitoja, mikäli hoidettavalla on esim. traumataustaa. Hoitoon ei sisälly alastomuutta tai genitaalialueen kosketusta.

Hoito sisältää alkukeskustelun, jossa kartoitan hoidettavan taustaa, rajoja ja toiveita hoidon sisällölle. Myös hoidon aikana herättelen kysymyksillä keskustelua tai havaintoja tuntemuksistasi.